tirsdag 9. oktober 2012

Ø3.02 Mer i dybden på Twitter




Øvingen går ut på å undersøke noen brukere på Twitter og deres følgere :

Twitterbrukerene 
Hpnhansen
Rådgiver i Geelmuyden.Kiese som er Skandinavias største partnereide selskap innen strategisk kommunikasjonsrådgivning. Han sier han skriver om vår mobile, sosiale og teknologiske hverdag. 
Interessante tweets - følger han.

Følgere : 4 484

Thomasmoen 
Byråleder i Good Morning? Gründer, blogger, foredragsholder og skrevet bok om blogging. Han brenner for kommunikasjon. Videre ønsker Moen kontakt via sms? 

Følgere : 11 655

Ceciliestaude 
Lærer på BI,blogger og foredragsholder. Twitrer om alt relevant for studentene sine. Hun underviser i markedsføring. Det er relevant, men jeg velger å ikke følge henne av den grunn at jeg er ikke studenten hennes og når jeg sjekker twitter meldingene hennes så er det veldig mye replies til andre. Jeg er mer interessert i tweets enn kommunikasjon mellom andre i faget hennes.

Følgere : 5 799

Henriettehedlov
Brenner for kommunikasjonsfaget, sosiale medier og digitale muligheter. Jobber i også Geelmuyden Kiese.
Twitrer om sosiale medier og ser ut til å ha noe med en nettside om sosiale medier, mye spennende lesestoff på denne siden, men det er enklere for meg å sette denne siden som bokmerke enn å få veldig mange like twittermeldinger fra henne hvor hun annonserer at det er noe nytt på siden. Følger ikke.

Følgere : 4 524

Osol 
Er sjef for leserinvolvering og sosiale medier i VG. Twitrer også om sosiale medier generelt. Igjen, veldig mye kommunikasjon og replies til andre i twittermeldingene, jeg er ikke interessert i det derfor velger jeg å ikke følge han.

Følgere : 11 064

Twitter-list
En twitter-list er en liste hvor man kan velge å legge til brukere. Her man man lage sine egne lister med f.eks "Sosial media"/"IT" og legge til alle som har interesse av tweets med de temaene. Man trenger ikke å følge brukerne for å legge de til i listen og det er derfor enkelt å organisere brukerne etter hvilket emne de twitrer om.

Twitter på mobil
Twitter virker veldig mye bedre på mobil enn på pc. Twitter er korte ferske meldinger og et tidsfordriv hvor enn man befinner seg. Derfor er lommeformatet bedre siden man kan publisere tweets uansett lokasjon. Heldigvis er også Twitter-appen veldig oversiktlig og enkel å ta i bruk!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar